четвер, 17 січня 2008 16:01

Сильвестр Сталлоне зняв нового "Рембо" за $ 55 мільйонів

Сильвестр Сталлоне зняв нового "Рембо" за $ 55 мільйонів

61-річний актор Сильвестр Сталлоне вчетверте втілив на екрані ветерана в"єтнамської війни Джона Рембо. 24 січня в український одночасно зі світовим кінопрокатом виходить бойовик "Рембо. Знову в пекло". Сталлоне там і режисер, і сценарист, і виконавець головної ролі. У новому фільмі Рембо, втомившись від кровопролиття, переїжджає до Таїланду. Там на околиці Бангкока він ремонтує човни. А зброю знову бере до рук, аби захистити жителів сусіднього села й американських місіонерів, яких терористи захопили в заручники.

Ідея зняти продовження одного з найкасовіших голлівудських бойовиків середини 1980-х виникла у Сильвестра Сталлоне 11 років тому. Актор пропонував студіям різні варіанти сценарію. За одним із них Джон Рембо разом із родиною усамітнюється в провінції, але йому доводиться згадати "старе", аби вивільнити доньку із заручниць. За іншим, Рембо звільняє від ісламських бойовиків будівлю корпусу ООН в Афганістані. Паралельно Сталлоне просував продюсерам ідею зняти шосту частину "Роккі" —  ще одного бойовика за його участю. Після того, як два роки тому картина "Роккі Бальбоа" окупилися лише за два тижні американського прокату, акторові дали $55 млн на "Рембо. Знову в пекло". Також продюсери пообіцяли профінансувати п"яту частину бойовика.

Перша картина цієї серії вийшла на екрани 1982 року. В її основу ліг роман "Перша кров" канадського письменника Девіда Морелла. 20 років тому фільм "Рембо-3" став найдорожчим в історії Голлівуду — його кошторис становив $63 млн. У ньому Джон Рембо веде партизанську війну проти радянських військ в Афганістані.

Зараз ви читаєте новину «Сильвестр Сталлоне зняв нового "Рембо" за $ 55 мільйонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути