четвер, 21 лютого 2008 14:32

Найсимпатичніші китаянки обслуговуватимуть Олімпійські ігри в Пекіні

У серпні цього року в столиці Китаю Пекіні розпочнуться Олімпійські ігри. За півроку до цього в країні відкрили курси для жінок, які обслуговуватимуть змагання та вручатимуть медалі переможцям.

У конкурсному відборі взяли участь тисячі претенденток віком від 18 до 25 років. Маючи такий великий вибір, організатори курсів віддавали перевагу лише струнким, зі зростом 168–178 см. Звертали увагу на пропорційність рис обличчя та поставу. Не брали жінок із татуюванням чи пірсингом.

Під час підготовки, щоб набути правильної постави, дівчата стоять із книгами на голові, тримаючи між колінами паперові картки. Вони носять туфлі на 12-сантиметрових підборах. Кажуть, що після кількох годин таких тренувань починає боліти все тіло.

Також жінок навчають правильно усміхатися.

— Бездоганну усмішку ми тренуємо, тримаючи спеціальні палички між зубами, — розповідає відвідувачка курсів Ян Тяньтянь. — Щоб вона була невимушеною і природною, я намагаюся думати про щось приємне.

Курси є лише частиною підготовки до Олімпійських ігор. Щоб спілкуватися з іноземними туристами, мільйони китайців добровільно відвідують заняття з англійської мови. Також вчаться гарних манер, аби не штовхатися в чергах та не плюватися на вулиці.

Організатори ігор подбали і про те, щоб забезпечити спортсменів високоякісними продуктами харчування. Їх постачатимуть із ферми в районі Чанпінь на північ від Пекіна.

Овочі там вирощують у спеціальному ґрунті, майже не використовуючи хімікатів. Під час збору врожаю працівники надягають на голови хустки, щоб волосся не потрапило до кошиків. Якість продуктів перевіряють на місці за допомогою спеціального обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Найсимпатичніші китаянки обслуговуватимуть Олімпійські ігри в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути