четвер, 15 березня 2007 18:16

Роман Абрамович удруге розлучився

— Пан і пані Абрамович розлучилися у Росії, за взаємною згодою, — повідомив прес-секретар російського бізнесмена Джон Манн. За його словами, після 15-річного шлюбу подружжя розійшлося мирно.

Про розлучення 40-річного губернатора Чукотки й водночас найбагатшого росіянина вперше заговорили торік у жовтні. Британські газети дізналися, що його дружина Ірина відвідала одну з найбільших адвокатських контор і начебто консультувалася з питань розірвання шлюбу. Тоді ж почали з"являтися перші матеріали про суму, яку може отримати жінка Абрамовича. Однак після публікацій подружжя заперечило всі чутки.

Сьогодні, як і півроку тому, бульварні видання підозрюють, що причиною розлучення є роман Абрамовича з колишньою нареченою тенісиста Марата Сафіна, 23-річною моделлю Дариною Жуковою. Із нею власник британського "Челсі" познайомився 2005-го на вечірці після футбольного матчу. Британські таблоїди пишуть, що разом пара побувала у Москві, Лондоні, Тель-Авіві, Барселоні та на Мальдівах.

Ірина Абрамович, до одруження Маландіна, була другою дружиною Романа Абрамовича. Вони познайомилися 1991-го в літаку. Ірина тоді працювала стюардесою на міжнародних авіалініях "Аерофлоту". У подружжя п"ятеро дітей: Анна, 13 років, Аркадій, 12 років, Софія, 11 років, 4-річна Аріна та 3-річний Ілля. Для того щоб швидше розлучитися, Ірина вирішила не наполягати на поділі майна порівну, пишуть видання. Подейкують, що їй дістанеться $1 мільярд.

Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович удруге розлучився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути