вівторок, 17 червня 2008 17:42

Родичі замкнули жінку в квартирі на 18 років

Італійська поліція звільнила 47-річну жительку міста Санта-Марія-Капуа-Зетере з полону у власній квартирі. Через позашлюбну вагітність родичі не випускали її з дому протягом 18 років.

У поліцію звернувся сусід потерпілої. Він скаржився на сморід, який постійно йшов із квартири навпроти. Правоохоронці провели рейд і з"ясували, що жінку тримали в закритому помешканні в умовах повної антисанітарії її брат, сестра та 80-річна мати.

Вони приносили їй їжу, але не забирали сміття. Постіль багато років не прали, санвузол був забрудненим, усюди були розкидані бляшанки з-під консервів. Жінка виявилася психічно хворою, тому пручалася.

18 років тому вона повідомила родичам про свою вагітність. Вони вирішили, що це сором для незаміжньої дівчини й замкнули її. Відтоді не випускали. Казали, що вона покарана. Коли народилася дитина, її віддали на виховання іншим родичам. Хлопчикові невдовзі виповниться 18 років.

Родичів потерпілої взяли під домашній арешт. Жінку забрали до психіатричної лікарні.

Кілька місяців тому поліція викрила злочин 73-річного Йозефа Фріцла, жителя австрійського міста Амштеттена. Він тримав свою доньку в підвалі майже 24 роки.

Зараз ви читаєте новину «Родичі замкнули жінку в квартирі на 18 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути