четвер, 12 листопада 2020 00:35

Принцесу обікрали на півтора мільйона євро

У Парижі обікрали квартиру саудівської принцеси. Винесли коштовностей, хутра, сумок і годинників на 1,5 млн євро — 50 млн грн.

Зникли три десятки сумок "Ерме", ювелірні прикраси, годинник, а також хутряні пальта від "Шанель". Під час пограбування 47-річна принцеса була на курорті на півдні Франції. ­Зараз жінка в лікарні. ­Представники ­кажуть, що лікується від сильного шоку. Імені жертви не називають.

Зловмисник заліз у квартиру площею 200 кв. м на другому поверсі старовинного будинку в центрі столиці, не зламуючи дверей. Залишив відбитки пальців на люку на стелі коридору. Підозрюють чоловіка, з яким принцеса спілкувалася з серпня. Він багато разів пропонував їй продати люксові речі на аукціоні "Ібей". Вона відмовлялася. Також із помешкання зник дублікат ключів.

2016-го в Парижі в саудівської принцеси вкрали годинник, вартістю $1,1 млн. Того ж року в готелі у французькій столиці пограбували американську модель Кім Кардаш'ян. Злочинці переодяглися поліцейськими, увірвалися в її номер, і, погрожуючи пістолетами, забрали коштовностей на $11 млн. Кім не постраждала.

Зараз ви читаєте новину «Принцесу обікрали на півтора мільйона євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути