середа, 20 жовтня 2010 05:34

Порося поводиться, як собака

Порося поводиться, як собака

У притулку для тварин у Великій Британії живе декоративне порося Коко, що поводиться, як собака. Чотиримісячна свинка вміє гавкати, грається з іншими псами, може принести палицю, коли попросити. Через дивну поведінку власники віддали її до притулку.

Раніше тварина жила у британців, що мають власний будинок неподалік міста Вінчестер у селі Феа Оук, графство Гемпшир.

— Ми не могли дати йому ради. Не знали вже, чи це пес, чи порося, — пояснюють колишні господарі. — Воно їло собачий корм, а ми не хотіли проблем із захисниками тварин. Із собаками ганялося за велосипедистами. Навіть "у туалет" почало ходити по-собачому.

— Дуже смішно спостерігати за Коко, коли воно грається із псами. Думаю, порося вважає себе собакою. Коко копіює собачу поведінку. Одна з наших собак, німецька вівчарка Джей, узяла порося під опіку. Завжди захищає його, коли бігають разом, — говорить працівник притулку для тварин. — Ми займаємося з тваринами. Джей любить перестрибувати перешкоди, а Коко гарчить і швидко робить підкоп. Це дивовижна тварина. Такої не побачите більш ніде.

Коко — породи кун-кун, що у перекладі з полінезійської означає "товстий і круглий". Цей різновид з'явився у Новій Зеландії у XІХ ст. У 1970-х опинився під загрозою зникнення. До Великої Британії свиней кун-кун завезли 18 років тому. Тварини мають тілесне, чорне, коричневе, чорно-біле, золотаве або біле забарвлення. В них короткі ноги й товстий округлий тулуб. Завдовжки до 60 см. Їдять переважно траву.

Зараз ви читаєте новину «Порося поводиться, як собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути