понеділок, 30 липня 2007 14:38

Порномодель сфотографувалася на троні данської королеви

Ніхто з працівників данської королівської канцелярії не зізнається, хто першим побачив скандальні знімки в порножурналі "Дивись і Слухай".

На фото під заголовком "Порно на троні" оголена жінка, не соромлячись нічого, позує на троні 67-річної королеви Марґрете ІІ та її чоловіка, принца-консорта Генріка. На цьому троні королева сидить, коли приймає іноземні делегації.

Спочатку в канцелярії подумали, що сім скандальних фотографії — це підробка. Однак експертиза встановила, що зображення справжні — жінка дійсно якось проникла вночі до королівського палацу Крістіанборг у самому центрі Копенгагена.

У журналі "Дивись і Слухай" імені жінки на фото не називають. Говорять лише, що їй 43 роки і вона була сама. Знімки робила за допомогою автоматичної камери на штативі.

У журналі кажуть також, що надрукували ще не всі фото. Вони мають ще 22 зображення. Обіцяють опублікувати їх наступного тижня. На одному з них гола жінка позує на столі переговорів, за яким прем"єр-міністр Данії Андерс Фог Расмуссен проводить засідання кабінету міністрів.

— Нас дуже стурбувало, що сюди пробралася невідома жінка, — зазначає начальник служби безпеки Дженс Грів. — Як — ми поки що не знаємо. Хочу запевнити, що якби в цей момент тут жила королівська родина, засоби безпеки були б набагато суворіші.

Крістіанборг — зимова резиденція королів Данії. Зараз Марґрете ІІ разом із родиною живе в іншому столичному палаці Амалієнборзі.

Зараз ви читаєте новину «Порномодель сфотографувалася на троні данської королеви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути