четвер, 30 липня 2020 00:08

Поліцейський застрелив чоловіка, який погрожував самогубством

Американка Еліс Хоул із Кольєрвілла подала в суд на міську владу. 2019-го її чоловік 59-річний Девід погрожував вчинити самогубство. Еліс викликала поліцію. Офіцер його застрелив.

— Чоловік моєї клієнтки потерпав від депресії, — каже адвокат Джеффрі Розенблюм. — Але вирішив припинити пити ліки. Тоді в нього з'явилися думки про самогубство. Йому було важко.

Еліс викликала поліцію напередодні вбивства. Тоді Девід теж заявляв, що заподіє собі смерть. Приїхала група, яка допомагає у кризових ситуаціях. Умовили Девіда заспокоїтися. Дійшли висновку, що він безпечний для себе й оточення. Наступного дня Еліс знову зателефонувала. Але приїхали не офіцери з кризового відділу, а спецпризначенці. Вони оточили будинок. Девід стояв перед ним із рушницею в руках і кричав на Еліс. Поліцейський Остін Вейгспек крикнув йому кинути зброю. Той не послухався. Через 5 секунд офіцер вистрелив чоловіку в серце. Родина Хоул хоче грошової компенсації. Кажуть, Еліс не заявляла, що він їй погрожує.

— Я розумію біль родини, — говорить юрист поліції Едвард Маккіні. — Але, боюсь, люблячій дружині було важко оцінити міру загрози. Девід був розлючений, бо дружина викликала поліцію. Вона набирала 911 із ванни й шепотіла. Кричав на неї і поліцейських. Ігнорував їхні команди. Рушницю тримав напоготові. Могли постраждати люди. В офіцерів є чіткі інструкції.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський застрелив чоловіка, який погрожував самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути