вівторок, 18 липня 2017 06:11

Позичив спортивний костюм. Приніс квіти

У США наречена ­запросила на весільний бенкет безпритульних, замість скасовувати його. 25-річна Сара Каммінс з Кармеля передумала виходити заміж за тиждень до події. Повідомила всіх гостей. Причин не пояснювала. Бенкет замовили у готелі "Рітц". Заплатили завдаток $30 тис. Його не повернули.

— Я подумала, що ми за все вже заплатили, — говорить Сара. — Меню складене. Навіть прикраси замовили. Шкода, щоб усе це просто викинули. Обдзвонювала всі притулки. Казала, що хочу запросити 170 людей. Це було складне рішення. Дзвонила тим, кого хотіла бачити у найщасливіший день свого життя. Сестрі, тітці, подругам, друзям. Пояснювала, вибачалася і плакала. Мене аж нудило. Повернула весільну сукню у магазин. Це важко. Спочатку хотіла забути все, як страшний сон. А тоді вирішила, що правильно буде зробити щасливим хоч когось.

Безпритульних до ресторану привезли автобусами. Чистий одяг для них купили місцеві бізнесмени. Кілька перукарень пропонували безкоштовно зробити зачіску.

Більшу частину рахунку заплатив наречений Сари Логан Арауйо. Він не заперечував проти її рішення:

— У мене недавно померла мати, — каже Логан. — Мені важко пережити це горе. І шкода, що у нас нічого не вийшло. Але я пишаюся Сарою. У такий складний час вона знайшла у собі сили думати про ще когось.

Безпритульних пригощали смаженими курчатами, артишоками і соусом із вершків і вина. На закуску були часникові грінки з морепродуктами. Весільний торт важив понад 12 кг.

— Я старався виглядати якнайкраще, — розповідає безпритульний Чарлі Аллен. — Позичив чистий спортивний костюм. Приніс квіти. Сара була зі своїми трьома подругами. Це було дуже мило. Ні разу не показала, що все в її житті мало бути не так у той день. Навіть потанцювала зі мною. Був ведучий, інструментальний квартет. Розносили салати і фрукти. Пропонували дуже хороше вино. Для багатьох із нас це чудова нагода показати те, як ми колись можемо жити. Або нагадати про те, що ми втратили.

Сара вирушила у мандрівку, яку запланувала після весілля. Замість нареченого взяла з собою матір.

Зараз ви читаєте новину «Позичив спортивний костюм. Приніс квіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути