Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 20:42

Моделі демонстрували одяг під водою

10 вересня в австралійському Сіднеї відбувся підводний показ мод. Шоу провели в рамках заходу "30 днів моди та краси", що триває в місті. Уперше в світі резервуар із водою використали як подіум.

Дев"ять яскраво підфарбованих та одягнених від кутюр моделей, поміж яких телевізійні ведучі та актори, піднялися сходами та пірнули в прозорий акваріум із водою. Спробували позувати й демонструвати одяг. Резервуар був завдовжки 10 м та кілька метрів завширшки. Воду нагріли до +23°С.

— Мені було шкода зачіски та макіяжу. Візажисти витратили тільки на мене 4 години. Передбачалося, що макіяж буде водостійкий. Однак під водою його все одно розмило. Але було весело, — розповідає Джеймі Райт, ведуча прогнозу погоди на сіднейському телеканалі.

Джеймі з іншими моделями намагалася виглядати перед камерами усміхненою та чарівною. Однак через те, що вода швидко охолонула, це було нелегко. До того ж моделям необхідно було триматися середини акваріуму. Довелося прикласти чимало зусиль, щоб не спливати на поверхню.

— Важко виглядати привабливими під водою. Волосся та руки постійно міняють положення. Моделі намагалися робити природні вирази обличчя в той час, коли вони затримували повітря та намагалися не спливати, — говорить Даніель Сміт, офіційний фотограф показу мод.

Зараз ви читаєте новину «Моделі демонстрували одяг під водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути