вівторок, 20 березня 2018 00:10

Людей викидало з крісел на 15-метровій висоті

16 березня на грузинському гірськолижному курорті Гудуарі зламався підйомник. Спершу спинився, а потім з великою швидкістю поїхав назад. Людей викидало з крісел на 15-метровій висоті. Кабінки зіштовхувалися одна з одною.

Травмовані 13 людей. Серед них — киянка Інна Грищук, 28 років. На відпочинок у Грузію прибула з туристичною групою у 40 чоловік. Отримала струс мозку, перелом ліктя, ребер, плеча і ключиці. Має пробиту легеню. 17 березня Інну прооперували в лікарні Тбілісі. Зараз вона в реанімації, стан — стабільно тяжкий.

— Цей підйомник часто закритий, бо гора — лавинонебезпечна. Того дня його тестували. Я з хлопцями піднявся, а Інна сіла переді мною. Крісло почало рухатися вгору. Але буквально за хвилину підйомник зупинився. А потім крісла зверху полетіли вниз. Це було страшне видовище, — каже учасник туристичної групи з України Денис Бойків, 29 років. — Людей на повороті підйомника викидало з крісел. Хто зорієнтувався, самі зістрибували вниз із 3-метрової висоти. Дівчати, які були з Інною — зіскочили. Вона не встигла і влетіла в інші кабінки.

Працівники курорту кажуть, що вимкнулося світло, і вони не могли нічого зробити. Кабінки летіли вниз із шаленою швидкістю, бо там великий нахил.

Усі витрати на лікування потерпілих узяла на себе грузинська влада.

Зараз ви читаєте новину «Людей викидало з крісел на 15-метровій висоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути