четвер, 13 грудня 2007 18:04

Ісландський підліток додзвонився до Буша

16-річний Віфіл Атласон із рибальського селища в Ісландії вирішив пожартувати над адміністрацією президента США Джорджа Буша, 61 рік. Подзвонив до Білого дому в Вашингтоні, назвався президентом Ісландії Олафуром Рагнаром Ґрімссоном і домовився про телефонну бесіду з президентом.

Його кілька разів переключали з одного телефону на інший, а потім з"єднали з особистим секретарем американського лідера. Підліток каже, що йому задавали багато запитань. Однак відповідати на них було легко: всю необхідну інформацію про ісландського президента хлопець без проблем знайшов у Інтернеті.

— Мені довелося пройти кілька контрольно-пропускних пунктів. Вони питали мене, коли Ґрімссон народився, як звати його батьків, де жив і коли став президентом, — розповідає Віфіл. — На ці запитання легко відповісти, не будучи президентом Ісландії. Я розмовляв дуже ввічливо, і співробітники Білого дому весь час зверталися до мене "пане президенте".

Атласон каже, що просто хотів поговорити з Бушем і запросити його до Ісландії. Стверджує, що секретар призначив йому час телефонної бесіди з президентом. Однак у співробітників Білого дому все ж виникли підозри. Зрештою до Віфіла прийшла місцева поліція з"ясувати, що відбувається.

Зараз ви читаєте новину «Ісландський підліток додзвонився до Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути