Ексклюзиви
вівторок, 09 вересня 2008 19:27

Француженка народила в 59 років

59-річна жителька Франції народила трійню за допомогою кесаревого розтину. Завагітніти жінці допомогло штучне запліднення. Два хлопчики та дівчинка здорові. За декілька днів їх випишуть із паризької клініки Па-Руаяль.

Жінка за походженням в"єтнамка. Операцію із запліднення зробили на її батьківщині. У Франції на такі маніпуляції існують обмеження. Француженки можуть претендувати на штучне запліднення до 45 років. Якщо вони вагітніють після цього віку, навіть природнім шляхом, у більшості європейських країнах їм порекомендують зробити аборт. Тому жінки їдуть за пізньою дитиною до країн, що розвиваються.

Найстарішою матір"ю світу вважають 70-річну індіанку Омкарі Панвар із північного штату Уттар-Прадеш. Вона мала двох літніх доньок. Але із чоловіком хотіли сина. Заради штучного запліднення родина заклала будинок, продала буйволів, витратила усі збереження та ще взяла грошей в банку. У результаті запліднення в Омкарі народилася двійня — хлопець та дівчина.

Румунка Адріана Ілієску з Бухаресту стала мамою в 66 років. Тепер вона хоче народити для доньки брата чи сестру. Але радить іншим не наслідувати її, а створювати родину ще в молодому віці.

Зараз ви читаєте новину «Француженка народила в 59 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути