вівторок, 27 березня 2007 16:34

Елтон Джон відсвяткував 60-річчя тричі

Автор: фото: REUTERS/Eric Thayer
  Дизайнерка Донателла Версаче упала на сходах Центрального собору в Нью-Йорку, поспішаючи на святкування дня народження співака Елтона Джона
Дизайнерка Донателла Версаче упала на сходах Центрального собору в Нью-Йорку, поспішаючи на святкування дня народження співака Елтона Джона

Своє 60-річчя англійський співак Елтон Джон вирішив відзначити в Центральному соборі Нью-Йорка. Усі 400 запрошених гостей підіймалися до церкви крутими сходами. Лише 50-річна дизайнерка Донателла Версаче не справилася з цим завдання. Вона зашпорталася за поділ своєї розкішної сукні і впала.

Утім, це не засмутило ні її, ні іменинника. Елтон відзначав день народження уже вдруге. Вечірку в Нью-Йорку він влаштував для своїх друзів, які не потрапили на перше святкування. Зокрема поздоровити Джона прийшла його близька подруга 41-річна Елізабет Херлі. Раніше вона не могла цього зробити, бо проводила медовий місяць із 54-річним Аруном Наяром. Херлі мала щасливий вигляд. Прийшла в сукні, що дуже нагадувала весільну.

Після вечірки Джон обіцяв дати концерт у залі Медісон Сквейр Ґарден. Так він відзначив 60-річчя утретє.

Перший раз святкували ще 14 березня. Елтон ніколи не був забобонним, тому відзначав ювілей майже на два тижні раніше за дату народження одночасно з подругою, 40-річною художницею Самантою Тейлор-Вуд.

Маскарад влаштували в Шоредіч-холлі, одному з найбільших концертних залів Лондона. Тільки там могли поміститися 250 гостей, яких запросив співак. Серед них були актори Деніел Крейг та Х"ю Ґрант, співак Стінґ, модель Кейт Мосс, музикант Пол МакКартні та сім"я Озборнів у повному складі.

Джон попередив усіх гостей, щоб приходили в маскарадних костюмах. Сам з"явився перед публікою в стилізованому військовому костюмі. Він запевняв, що це форма генерала російської дореволюційної армії. Однак журналісти зазначили, що ордени на мундирі були німецькі, погони — італійські, а ремінь — австрійський.

На обох святах Елтон був разом із своїм чоловіком, 45-річним Девідом Фернішем. Вони одружилися в грудні 2005 року, одразу після того, як у Великій Британії дозволили гомосексуальні шлюби. Разом пара понад 14 років.

Із нагоди свого дня народження Елтон Джон розмістив в Інтернеті більш як 30 своїх альбомів. Тепер його фани можуть безплатно скачати чотириста пісень, записані співаком за останні сорок років. Перша платівка "Відкрите небо" вийшла 1969 року.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон відсвяткував 60-річчя тричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути