Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2007 18:40

"Чорним Оскаром" нагородили чорношкірих зірок

Автор: фото: reuters/Fred Prouser
  63-річна співачка Даяна Росс (праворуч) прибула на вручення нагород від ”Чорного розважального телебачення” із 34-річною донькою Трейсі
63-річна співачка Даяна Росс (праворуч) прибула на вручення нагород від ”Чорного розважального телебачення” із 34-річною донькою Трейсі

Американська телекомпанія "Чорне розважальне телебачення" щороку нагороджує найкращих афро-американських співаків, акторів і спортсменів. Церемонія проходить у Лос-Анжелесі. Нагороду називають "Чорним Оскаром". Преміанти потрапляють до зали Слави. Своє місце там уже давно зайняли музикант Луї Армстронґ, співачка Аретта Франклін, баскетболіст Майкл Джордан.

На цьогорічній церемонії в центрі уваги опинилася Даяна Росс, 63 роки, яка співає у стилі "соул", "диско" та "поп". Її нагородили спеціальним призом за досягнення всього життя.

Даяна прийшла на церемонію зі старшою донькою актрисою Трейсі Росс, 34 роки. Попри помітну різницю у віці, жінки виглядали ровесницями. Всього у Даяни п"ятеро дітей. Отримуючи нагороду, вона передусім подякувала їм:

— Ви мої маленькі сонечка! Вам, а також всім молодим людям Америки, я нагадую: треба бути успішними і при цьому не втратити свого власного стилю.

На церемонії інші нагороджені виконували старі пісні Росс. Її згадала у вітальній промові 25-річна Дженніфер Хадсон, яку визнали найкращою актрисою за роль у фільмі "Дівчата мрії". У картині розповідається про жіноче негритянське тріо, яке в 1960-х завоювало своєю творчістю Америку. Його прототипом була група Даяни Росс "Найкращі".

Зараз ви читаєте новину «"Чорним Оскаром" нагородили чорношкірих зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути