понеділок, 29 жовтня 2007 16:26

Беверлі Робінсон завагітніла двічі за місяць

32-річна британка Беверлі Робінсон із міста Бішоп Окленд завагітніла двічі за місяць. За статистикою, шанси народити за таких умов — один на мільйон.

Лікарі пояснюють незвичайну вагітність Беверлі Робінсон тим, що дві яйцеклітини одного овуляційного періоду були запліднені різними сперматозоїдами. При цьому яйцеклітини дозріли неодночасно в межах одного циклу. Як правило, така вагітність закінчується смертю слабкішого зародка. Народжується лише одна дитина.

Беверлі Робінсон та її 29-річний чоловік Креґ дізналися про вагітність у січні цього року. Повторне обстеження показало наявність двох ембріонів. На шостому тижні вагітності лікарі звернули увагу на суттєву різницю в розмірах близнюків.

Медики припускали, що жінка завагітніла вдруге за два або три тижні після першого запліднення. Вони попередили Беверлі про високий ризик викидня. Але все закінчилося добре. 26 вересня Робінсон зробили кесарів розтин. Вона народила двох здорових доньок. Білявка Лея важить 2,89 кг, брюнетка Лара — 1,93 кг.

У подружжя вже є двоє синів — Кайл, 9 років, та 6-річний Зак. Хотіли ще доньку. Нині кажуть, що нарешті мають повний комплект.

Зараз ви читаєте новину «Беверлі Робінсон завагітніла двічі за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути