Ексклюзиви
середа, 04 червня 2008 16:36

Американка побувала на 200 інтернет-побаченнях

Автор: фото: REUTERS
  Джейн Колоччіа каже, що не могла знайти пари в реальному світі, бо не п’є спиртного і тому не ходить по барах
Джейн Колоччіа каже, що не могла знайти пари в реальному світі, бо не п’є спиртного і тому не ходить по барах

45-річна Джейн Колоччіа з американського міста Пеннінгтон, штат Нью-Джерсі, за вісім років побувала на понад 200 побаченнях після знайомств в Інтернеті. Чоловіка вона так і не знайшла, але стала експертом у справі віртуальних знайомств і написала про це книгу.

— Я не п"ю, тож не ходжу по барах, — розповідає Джейн. — Моїх подруг часто запрошували на побачення на вулиці або в магазині. Зі мною ніколи такого не траплялося. До того ж я завжди багато працювала.

Коли Колоччіа дізналася про один із найпопулярніших сайтів знайомств, почала спілкуватися з чоловіками в Інтернеті.

— Спочатку я почувалася, наче дитина в магазині цукерок, — згадує жінка. — Тут були чоловіки з будь-якою зовнішністю та професією. Я не могла повірити  очам.

Згодом Джейн почала зустрічатися з чоловіками, яких вподобала на сайті. Серед її кавалерів були лікарі, артисти, професори, моряки та адвокати.

— Часто фото, яке тобі надсилали, виявлялося застарим, — розповідає жінка. — І тоді на побаченні просто не можна було впізнати людину. Бувало й таке, що мої розміри не подобалися і про це казали просто у вічі. Один кавалер, побачивши мене, сказав: "Ой, думаю, у нас нічого не вийде" і пішов геть.

У книзі Джейн згадує про збоченців, диваків та зануд. Пише, що потрапляла в різноманітні історії і багато чому навчилася.

— Щораз, коли я розповідала це знайомим, вони запевняли, історії треба записувати, — каже жінка. — Так і народилася книга "Зізнання фанатки інтернет-знайомств".

У книзі Джейн розповідає не лише про смішні випадки з життя, але й дає поради. Зокрема не радить давати інтернет-знайомим адресу і номер телефону. Обов"язково слід повідомляти родичів про те, з ким і куди йдеш на побачення.

— Тримайтеся також подалі від чоловіків, які щойно розлучилися або ще не оговталися від попередніх стосунків, — радить наприкінці книги Колоччіа. — Ви маєте добре розвивати інстинкти, бо небезпеку можна зустріти будь-де.

Зараз ви читаєте новину «Американка побувала на 200 інтернет-побаченнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути