вівторок, 23 липня 2019 12:43

З'явилась офіційна реакція Москви на українські вибори

З'явилась офіційна реакція Москви на українські вибори
В Росії відреагували на українські вибори. Фото із відкритих джерел.

У Міністерстві закордонних справ Росії назвали дострокові парламентські вибори в Україні "голосуванням надії".

"Показово, що націоналістичні сили не отримали широкої підтримки населення України. Досить скромний результат продемонструвала "Європейська солідарність" Петра Порошенка. Угруповання… зі "Свободи" та інших радикальних організацій і зовсім не проходить до парламенту. Все це свідчить про те, що народ України втомився від політики залякування і терору, що проводилася попередньою владою. Можна, мабуть, назвати голосування, що минуло, "голосуванням надії", - вважають у Росії.

Там також зазначили, що вибори минули чесно і без "ексцесів", однак про їхню чесність можна буде судити після висновків міжнародних спостерігачів, передає "ТСН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки почали поклонятися меру від "Опозиційного блоку"

"Продовжуємо уважно стежити за розвитком ситуації в Україні. Розраховуємо, що кредит довіри від українського народу, отриманий новим складом парламенту, буде ним мудро використаний у мирних цілях і на благо населення всієї країни. Оцінювати нову українську владу варто за їхніми практичними справами", - повідомили у МЗС РФ.

До окупованого Донецька прибули російські групи снайперів із завданням - підготовка та здійснення обстрілів, знищення відеокамер спостереження СММ ОБСЄ. В ООС додали, що встановлені Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ відеокамери спостереження дозволяють здійснювати відеофіксацію ситуації у режимі роботи 24/7.

Зараз ви читаєте новину «З'явилась офіційна реакція Москви на українські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути