четвер, 24 червня 2021 13:44

Жінку пограбували під час зустрічі онлайн

Жінку пограбували під час зустрічі онлайн
Підозрюваний в розшуку у вбивстві Аріан Гильєн приставив пістолет до голови жінки і зажадав цінні речі / Департамент поліції Сан-Антоніо

У США, у Техасі, жінку пограбували під час онлайн-зустрічі з колегами з роботи в Zoom.

Колеги з жахом спостерігали, як розшукуваний підозрюваний у вбивстві погрожував їй пістолетом, коли увірвався в будинок. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час засідання парламенту онлайн у кадрі з'явилася гола дружина політика

19-річний Адріан Гильєн, 39-річний Хайме Тревіно і 15-річна дівчина, ім'я якої не називають, були заарештовані після переслідування з вертольота.

Двоє підозрюваних підлітків увірвалися в будинок жінки в Сан-Антоніо приблизно о14:15 п'ятниці, 18 червня. Підозрюваний у вбивстві Гильєн притулив пістолет до її голови й вимагав цінні речі. Поліцейських викликали колеги, які стали свідками пограбування.

Гильєн і дівчина забрали кілька цінних речей, зокрема сейф. Потім поїхали на машині, за кермом якої перебував третій злодій. Поліція вистежила їх. Поліцейський вертоліт переслідував до готелю, де вони зупинилися. Усіх затримали.

Гільєну за вбивство загрожує смертна кара. Тревіно заарештували й оштрафували на $175 тис. за грабіж за обтяжувальних обставин.

У квітні канадський депутат від Квебека Вільям Амос потрапив під час стріму в місцевому парламенті в кадр голим. Депутат згодом перепросив за те, що сталося. Він пояснив, що пішов на пробіжку й переодягався в офісі після неї, забувши вимкнути камеру.

Зараз ви читаєте новину «Жінку пограбували під час зустрічі онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути