пʼятниця, 02 квітня 2021 17:47

Під час засідання парламенту онлайн в кадрі з'явилася гола дружина політика

Під час засідання парламенту онлайн в кадрі з'явилася гола дружина політика
Кадр із відео-конференції / Newsflash

Під час онлайн-засідання парламенту через Zoom в ПАР дружина одного з політиків з'явилася голою в кадрі. Політик попросив вибачення за неприємну ситуацію.

Інкос Ксоліле Ндеву, член Національної палати традиційних лідерів, що об'єднує 23 традиційних лідерів, розповідав про випадки смерті від Covid-19 в провінції Східний Кейп. У цей момент його дружина раптово з'явилася позаду нього гола. Відео поширили в соцмережах. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготуватися до презентації англійською онлайн

Шоковані колеги Інкоса сміються, коли голова комітету Фейт Мутамбі швидко втручається.

"Інкосе, людина позаду тебе не одягнена, як слід. Ми все бачимо. Будь ласка, ти сказав їй, що ти на зборах? Те, що ми спостерігаємо, турбує. Щоразу, коли зустрічаємося з вами, бачимо ці непотрібні картинки. Ви в прямому ефірі по телебаченню", - сказав Мутамбі.

Тоді Інкос закриває обличчя руками й перепрошує: "Мені шкода. Я сфокусувався на камері, а не на тому, що позаду мене. Мені так ніяково".

"Ця технологія Zoom є новою для нас, і нас ніколи не навчали. Наші будинки не збудовані так, щоб могли зберігати конфіденційність під час цих зустрічей", - пояснив наступного дня політик.

Інкос пояснив, що збори почалося близько 19:00 і мали закінчитися до 22.00, але затягнулися, тому перебрався в спальню. Дружина зайшла у ванну і не знала, що в нього відеоконференція.

Глава Національної палати традиційних лідерів Ікос Сіфо Махлангу закликав громадян не публікувати відзнятий матеріал в інтернеті. Він каже, що поширення таких відвертих матеріалів, що принижують гідність постраждалих сторін і їх сімей, не свідчить про співчуття і людяність, до яких звикли південноафриканці.

Зараз ви читаєте новину «Під час засідання парламенту онлайн в кадрі з'явилася гола дружина політика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути