пʼятниця, 12 березня 2021 11:13

Як підготуватися до презентації англійською онлайн

Студенти школи корпоративної англійської Yappi Corporate yappicorp.com.ua знають наскільки важлива англійська для ведення бізнесу. Вона потрібна для ведення щоденної комунікації з колегами та клієнтами, укладання угод, участі в конференціях і реклами себе на міжнародному ринку. Однією з важливих навичок співробітників є вміння ефектно і професійно презентувати свою компанію або продукт.

Тут ми розповіли про те, чому вивчення англійської онлайн оптимальний вибір для компаній, сьогодні докладніше розповімо про презентації, і про те, як до них готуватися тим, хто вчить англійську онлайн.

Універсального рецепту немає - до кожного виступу необхідно підходити індивідуально. Пам'ятайте, що головне це вміст вашої доповіді, її інформативність, зрозумілість, структурованість і грамотність.

Англійською онлайн: що потрібно знати для ідеальної презентації

Підготовка до презентації онлайн - важливе і відповідальне завдання, яке вимагає максимального включення в процес. Для успішного виступу необхідно підготувати текст презентації, відпрацювати виступ і бути готовим відповісти на питання. Для тих, хто вивчає англійську онлайн, необхідно прокачати сприйняття мови на слух, розмовні навички, розширити словниковий запас і поліпшити правопис.

Як правило, структура презентації має наступний вигляд:

• привітання,
• вступ,
• основна частина,
• висновки,
• відповіді на питання.

Велику частину інформації ви будете промовляти усно, тому особливу увагу потрібно приділити розмовним навичкам:

• говоріть простою і зрозумілою мовою, неквапливо і чітко;
• структуруйте мову за допомогою вставних слів та слів-зв'язок;
• використовуйте більше дієслів в активному стані.

При необхідності, повторіть прості конструкції для привітання, висловлення власної думки, згоди або заперечення, завершення зустрічі і подальшої комунікації. Перед презентацією відрепетируйте свій виступ, підготуйтеся до відповідей на можливі запитання. Зверніться до свого викладача дистанційних курсів англійської, якщо у вас є питання по тексту та усному мовленню.

  Дистанційні мовні курси допоможуть швидко покращити знання перед презентацією на англійській
Дистанційні мовні курси допоможуть швидко покращити знання перед презентацією на англійській

Англійською онлайн: підготовчі курси

На базових онлайн курсах Yappi Corporate студенти покращують профільну англійську, прокачують необхідні навички для успішної презентації: грамотну письмову та усну мову, подолання мовного бар'єра, сприйняття іноземної на слух. Якщо у вас обмеження по часу і необхідно швидко покращити поточний рівень працівників, зверніть увагу на інтенсивний курс — за 2,5 місяця насиченої онлайн програми студент засвоює цілий рівень англійської.

Крім того, ми пропонуємо індивідуальний підхід - при необхідності ми можемо організувати індивідуальні або групові онлайн заняття з підготовкою та поліпшенням навичок для успішної презентації. Також для швидких результатів підійдуть тренінги. За допомогою тренінгів Presentation skills, Effective communication, Diplomatic language співробітник зможе поліпшити конкретний навик.

Зараз ви читаєте новину «Як підготуватися до презентації англійською онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути