четвер, 22 червня 2017 10:19

У Росії масове отруєння алкогольною рідиною

  У Росії п'ятеро людей отруїлися алкогольної рідиною. Троє - загинули.
У Росії п'ятеро людей отруїлися алкогольної рідиною. Троє - загинули.

У місті Ахтубінськ Астраханської області п'ятеро людей отруїлися алкогольною рідиною. У результаті троє людей загинули. Міська рада говорить, що зараз уточнюють, яка саме речовина викликала отруєння.

Про це передає znak.com.

"Адміністрація Ахтубінська доводить до відома, що у ніч з 20 на 21 червня відбулося отруєння невідомою спиртовмісною рідиною п'яти громадян, у результаті якого троє померли, двоє перебувають на лікуванні в Ахтубінській райлікарні, один із них у реанімації", - йдеться у повідомленні на сайті адміністрації.

Місцева поліція встановила, що в понеділок увечері на березі річки троє молодих людей виявили каністру з невідомою рідиною, що має яскраво виражений запах спирту. Чоловіки доставили каністру додому одного з них і розбавили її вміст водою. Одержаний коктейль випили. До застілля молодих людей приєдналися двоє сусідів, чоловік і жінка.

Вранці наступного дня всі п'ятеро потрапили до районної лікарні у стані гострої інтоксикації. Пізніше жінка і двоє чоловіків померли. Смерть настала внаслідок токсичної дії невстановленої рідини. Одна людина перебуває у комі, ще одна - у важкому стані. Серед постраждалих - двоє неповнолітніх: 14-річний племінник одного із загиблих і його друг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє людей померли від отруєння склоочисником "Дід Мороз"

У Харкові від спайсу помер 18-річний студент. Його госпіталізували в неконтактному стані. Студентів пригостив спайсами незнайомий чоловік. Лікарі діагностували сильне отруєння наркотичними речовинами в обох випадках.

Зараз ви читаєте новину «У Росії масове отруєння алкогольною рідиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути