вівторок, 08 квітня 2008 14:33

У Львові встановили пам"ятник батькові мазохізму (ФОТО)


У неділю у Львові, на вулиці Сербській, 7, відкрилося незвичайне кафе. Присвячене воно мазохізму і його засновникові - львів"янинові Леопольду фон Захер-Мазоху.

"Сьогодні в світі небагато знають, що така суперечлива і відома особа, як Леопольд фон Захер-Мазох, народився у Львові", - розповів один з авторів ідеї Юрій Назарук.

Нове кафе передаватиме атмосферу часів і творів Мазоха. "Тут буде гра між клієнтом і персоналом, - говорить Юрій Назарук. - Для відвідувачів ми підготували навіть ланцюги і мотузки, які є неодмінним атрибутом мазохізму. У середині кафе висять картини відповідного характеру, цитати Мазоха та про нього, тут панує еротично-грайлива атмосфера. Також ми хочемо показати, що Мазох був ще й письменником".

Інтер"єр закладу прикрашений атрибутами сексуальних утіх - батогами, наручниками, ланцюгами. Їх можна буде їх зняти і "випробувати".

Офіціантів "непристойного" кафе нарядили в шкіряні костюми, а страви щедро приправили афродизіаками.

"Не потрібно купувати усілякі віагри для того, щоб відчувати себе в тонусі, - веде далі Юрій Назарук. - Досить просто спробувати суп з бичачого пенісу, і у вас все буде в порядку з потенцією! До цієї страви вам, за бажанням, запропонують різноманітні коктейлі, спеціально приготовані так званим "алхімічним способом"".

Назви і компоненти страв тут також дуже незвичайні: наприклад, салат "Лазничка і батіг", гаряча закуска з селерою "Не прискорюй фінал", шоколадне фондю "12 принципів розпусти", фрукти з вершками "Вуздечка пристрасті".

Скляні двері в "Мазох-кафе" зроблені у вигляді замкової щілини (Захер-Мазох любив підглядати за тим, як інші займаються любов"ю).

Зрештою, організатори хочуть зробити кафе брендом міста і сподіваються привернути увагу великої кількості туристів.


Сьогодні біля входу до кафе встановили також бронзовий пам"ятник засновникові мазохізму, заввишки 170 сантиметрів. Його виготовив молодий місцевий скульптор Володимир Цісарик.

Найзнаменитішому мазохістові можна буде залізти в штани через кишеню і помацати його чоловічу гідність. А ще в скульптуру вмонтована лупа, через яку можна буде розглядати еротичні картинки.

Пам"ятники з сексуальним підтекстом є в багатьох країнах світу. У Будапешті, наприклад, є монумент місцевому графові на коні. У тварини просто сяє бронзове причинне місце. За нього колись давно придумали триматися на щастя перед іспитами місцеві студенти-технарі, а зараз це роблять туристи, загадуючи заповітні бажання.

Фото УНІАН

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Львові встановили пам"ятник батькові мазохізму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути