пʼятниця, 28 травня 2021 16:00

Створили додаток для знайомств на основі мемів

Створили додаток для знайомств на основі мемів
Ідея створити сайт знайомств виникла у Мадхаван, коли вона працювала аналітикинею в Індії. Фото: pixabay.com

Американська студентка індійського походження Від'я Мадхаван розробила мобільний додаток для знайомств Schmooze, який дозволяє знайти партнера зі схожим почуттям гумору.

На відміну від Tinder чи аналогічних платформ, користувачам пропонують оцінювати не фото, а меми. Для цього розробниця додатку зі Стенфордської бізнес-школи застосувала технологію машинного навчання, пише TechCrunch. Підбір пари відбувається, коли користувачам подобається однаковий контент.

"Гумор - це найкращий спосіб завести нові дружні та романтичні стосунки", - вважає авторка стартапу.

Додаток також враховує вік, професію, інтереси та бажання користувачів. Після появи потенційної пари людям пропонують обмінятися повідомленнями в чаті. Програма перебуває на стадії бета-тестування. Улітку 2020 року Schmooze уперше запропонували випробувати 200 студентам Стенфорда. Відтоді його завантажили понад 10 тис. американців.

Усі меми відбирає команда розробників. Щодня в каталог додають приблизно 200 мемів, а ті, що втратили актуальність - видаляють. У базі вже понад 5 тис. зображень.

Ідея створити сайт знайомств виникла в Мадхаван, коли вона працювала аналітикинею в Індії. Вона написала 10 колегам в LinkedIn, сподіваючись отримати професійну пораду, але відповів лише один. За два дні жінка обмінялася з ним 200 електронними листами, заснованими на жартах. Пізніше пара одружилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook створив програму для пошуку кохання

У США розробили інструмент на основі штучного інтелекту, який покращує синхронізацію губ акторів під час дубляжу іноземною мовою. Стартап Flawless AI уже співпрацює з продюсерами та кіностудіями, щоб використовувати цю технологію після завершення зйомок.

Зараз ви читаєте новину «Створили додаток для знайомств на основі мемів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути