Ексклюзиви
середа, 30 червня 2021 14:42

Наречений скасував весілля, бо йому не приготували улюблену страву

Наречений скасував весілля, бо йому не приготували улюблену страву
Наречений зажадав, щоб йому подали баранину з каррі, а коли її не виявилося, відмовився від весілля / Getty Images

В Індії наречений скасував весілля, бо сім'я нареченої не подала йому баранину з карі. Тому він одружився з іншою того ж дня.

27-річний Рамакант Патра прибув на церемонію весілля в Джайпур, у середу, 30 червня. Його привітала 27-річна наречена та її сім'я, які запросили на обід перед весіллям. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як спонукати чоловіка до одруження

Наречений зажадав, щоб йому подали баранину з карі. Коли такої страви не виявилося, розгорілася суперечка, що швидко переросла в скандал. Усе закінчилося тим, що він вийшов із будинку й оголосив про припинення церемонії. Після цього залишився в родича поблизу.

Задля більшою образи родині нареченої, одружився з іншою тієї ж ночі, перш ніж повернутися додому в місто Ребанапаласпал.

Раніше на тому ж тижні наречена з Уттер-Прадеш відмовилася одружуватися, дізнавшись, що в нареченого поганий зір. Весілля влаштували батьки, тому молодята мало знали одне одного.

А на початку місяця наречений був настільки налаштований одружитися, що не дозволив дружині, яка помирала, перешкодити йому. У день її смерті він запитав батьків, чи може одружитися з молодшою сестрою покійної, і вони погодилися.

У Єгипті 20-річну жінку заарештували за вбивство чоловіка. Вона додала йому в їжу щурячу отруту, щоб одружитися з його братом. Кримінальний суд засудив її до страти.

Зараз ви читаєте новину «Наречений скасував весілля, бо йому не приготували улюблену страву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути