четвер, 20 вересня 2018 12:23

Набита трупами вантажівка два роки подорожувала регіоном

Набита трупами вантажівка два роки подорожувала регіоном
Наповнену трупами вантажівку відкрили 18 вересня 2018 року в Мексиці

170 трупів 2 роки зберігалися в оснащеній холодильником вантажівці в штаті Халіско, Мексика. "Місцеві морги переповнені", - пояснив причину головний криміналіст у Мексиці Луїс Октавіо Котеро перед своїм звільненням.

"Така вантажівка не одна. Ще, принаймні, одна переїжджає з місця на місце в цьому регіоні", - зізнався, колишній глава Інституту судової медицини штату виданню The Telegraph.

Чоловік каже, що його агентство не несе відповідальності за зберігання тіл. Вважає, що його зробили цапом-відбувайлом в історії, яка почалася близько 2 років тому.

Тоді вантажівку припаркували біля Центру судової експертизи, неподалік від столиці штату Гвадалахара. Там вона стояла весь цей час. 8 вересня цього року поїхала з парковки.

10 днів набитий трупами трейлер подорожував районом. Спочатку його помітив на складі в околицях Гвадалахари місцевий мер. Поскаржився на незаконно припаркований транспортний засіб. Машина поїхала. Пізніше її знайшли на сусідньому полі. Місцеві жителі повідомили, що з вантажівки тхне гниллю. Поліція відкрила трейлер із трупами у вівторок, 18 вересня 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емігрантка назвала типові ознаки українців у Мексиці

Халіско - кримінальний центр країни. Тут процвітає торгівля наркотиками. Рівень насильницьких смертей у цьому штаті один із найвищих у Мексиці. Цьогоріч у Халіско вже зареєстрували рекордні 16 339 вбивств. Котеро пояснив, що Інституту судової медицини штату просто не вистачало коштів, щоб впоратися з такою кількістю трупів.

Фотограф Енріке Метінідес показав життя кримінальної Мексики. Він 50 років вів кримінальну хроніку. Знімав жертв дорожньо-транспортних пригод і бандитських перестрілок, потопельників і самогубців.

Зараз ви читаєте новину «Набита трупами вантажівка два роки подорожувала регіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути