субота, 24 листопада 2018 06:05

"Мамо, мене підстрелили": дівчинку, яка написала есе про насильство, вбила випадкова куля

У 2016 році 11-річна Сандра Паркс написала есе про неприпустимість насильства. Есе зайняло третє місце в щорічному конкурсі імені Мартіна Лютера Кінга у шкільному окрузі в Мілуокі. У листопаді 2018-го Сандра Паркс стала жертвою вуличної перестрілки.

Під час перестрілки вона сиділа у себе в спальні і дивилася телевізор. Випадкова куля потрапила їй в груди, поранення виявилося смертельним, пише meduza.

Автор: @teamtrace
  Сандрі Паркс було 13, коли її у власному домі вбила випадкова куля
Сандрі Паркс було 13, коли її у власному домі вбила випадкова куля

Поліція вже затримала підозрюваних – 26-річного Ісаака Барнса і 27-річного Антрелла Одена. Їх виявили в одному з сусідніх будинків, де вони ховалися в туалеті. У тому ж будинку знайшли напівавтоматичну гвинтівку і пістолет. Експерти визначили, що найімовірніше з цього пістолета й була вбита Сандра Паркс. Обох підозрюваних вже притягували до відповідальності у справах про пограбування із застосуванням зброї.

Автор: MILWAUKEE COUNTY JAIL
  Поліція затримала підозрюваних – 26-річного Ісаака Барнса зліва та 27-річного Антрелла Одена справа
Поліція затримала підозрюваних – 26-річного Ісаака Барнса зліва та 27-річного Антрелла Одена справа

Мати дівчинки, Берніс Паркс, сказала поліції, що рано лягла спати, поки її діти дивилися телевізор. Вона прокинулася, почувши звук пострілів незадовго до 20:00, і виявила, що її дочка стікає кров'ю на підлозі.

"Вона сказала: "Мамо, мене підстрелили. Подзвони в поліцію", – розповіла Берніс Паркс. "Я подивилася на неї, вона не плакала, не кричала. Вона була такою умиротвореною... Вона не заслуговувала таким чином покинути цей світ".

В есе Сандри Паркс говорилося, що діти часто стають жертвами збройних нападів. Вона закликала до більшої емпатії і відзначала, що освіта зробить світ кращим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичі вбили дитину за відмову виконати домашнє завдання

Після того, як за есе присудили нагороду, дівчинка говорила, що сама вибрала тему насильства, тому що навколо постійно говорять про те, як когось застрелили. "Люди просто не уявляють, що це чийсь батько, або син, або внучка, або онук", – сказала вона.

Американським солдатам дозволили стріляти в мігрантів. Застосовувати вогнепальну зброю можна в разі виникнення загрози південному кордону США або співробітникам митної служби з боку мігрантів. Постанову, яка розширює повноваження військовослужбовців, підписав керівник апарату співробітників адміністрації США Джон Келлі пізно ввечері 20 листопада.

Зараз ви читаєте новину «"Мамо, мене підстрелили": дівчинку, яка написала есе про насильство, вбила випадкова куля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути