понеділок, 17 травня 2021 14:28

Хлопець убив коханця, який розбещував його малолітнього брата

Хлопець убив коханця, який розбещував його малолітнього брата
Убивця Роберто Рамірес / Newsflash

У Перу 18-річний хлопець зізнався поліції, що вбив 28-річного коханця, після того, як знайшов у його телефоні відео, на якому той пестить його 15-річного брата.

Роберто Рамірес був заарештований поліцією Перу у вівторок після майже п'яти місяців безперервних пошуків 28-річного Кевіна Абурто, який зник безвісти 27 грудня 2020 року. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команді Навального готують фільм про ГРУшників-убивць

Під час записаного на відео зізнання Рамірес розповів, що він та Абурто пили алкоголь у будинку після того, як закінчили займатися сексом у ніч, коли зниклого бачили востаннє.

Після цього Рамірес узявся переглядати телефон Абурто і знайшов там кілька відеороликів, на яких Абурто пестить його 15-річного брата в торговому центрі в Лімі.

"Я розлютився. Спочатку попросив у нього грошей і сказав, щоб більше не чіпав брата. Але перед цим прив'язав його до стільця ланцюгом і мотузкою, щоб не міг рухатися. Потім задушив", - розповів Рамірес.

З допомогою матері, 39-річної Лейді Кайчі Замбрано, громадянина Венесуели Мануеля Хосе Наварро і 16-річного хлопця, який був у домі, Рамірес виніс тіло Абурто на пагорб, поруч із будинком. Там спалив тіло, а рештки закопав.

Зізнавшись у злочині, Рамірес привів слідчих до місця поховання, де поліцейські знайшли тіло Абурто в стадії розкладання. Також там була мотузка, якою був зв'язаний покійник у день убивства. У вбивці також залишився телефон покійного.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець убив коханця, який розбещував його малолітнього брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути