середа, 25 серпня 2021 14:25

Депутати кидалися пляшками й кріслами

Депутати кидалися пляшками й кріслами
Бійка в парламенті Вірменії / ASATUR YESAYANT

У середу, 25 серпня, депутати влаштували бійку в Національних зборах Вірменії.

Депутати кидалися пляшками, склянками й кріслами, обмінювалися образами. Це сталося через день після того, як на попередньому засіданні парламенту теж сталася бійка. Про це пише сайт РanАrmenian.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні Азербайджану та Вірменії сталася перестрілка - є загиблий

Сутички депутатів сталися під час виступу прем'єра Нікола Пашиняна в парламенті. Глава уряду представив програму уряду на найближчі п'ять років.

Депутатка опозиційного блоку "Маю честь" Анна Мкртчян вступила в словесну перепалку із прем'єром, зауваживши про велику кількість його охоронців. Вона також перебивала й критикувала його за деякі дії. У відповідь на її крики спікер парламенту Ален Симонян вимкнула їй мікрофон і зажадала, щоб та покинула зал засідань.

Коли Мкрітчян відмовилася, охорона спробувала вивести її, але депутати з блоків "Вірменія" і "Маю четь" оточили Мкрітчян, не даючи до неї підійти. Тоді між парламентаріями почалася бійка. Депутати від опозиції звинуватили Пашиняна в зраді інтересів Вірменії.

У відповідь депутат від керівної фракції "Громадський договір" Айк Саргсян розкритикував колишні уряди за неправильне ведення економіки й розвал армії, які, на його думку, призвели до масштабної еміграції з країни та зниження обороноздатності. А це вже призвело до поразки Вірменії у війні за Нагірний Карабах восени торік. Він сказав, що уряду Пашиняна забракло часу виправити ситуацію.

Пашинян пропонує розмістити прикордонні пункти росіян уздовж усього вірмено-азербайджанського кордону. Про це він раніше заявив на засіданні уряду.

Зараз ви читаєте новину «Депутати кидалися пляшками й кріслами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути