Американський журнал The New Yorker присвятив окремий матеріал українському борщу.
Його написала Оля Геркулес, автор двох кулінарних книг, яка провела дитинство в Україні.
Серед різних варіантів борщу автор наводить рецепт "Babushka Lusia's Ukrainian Winter Borscht", що означає "Український зимовий борщ бабусі Люсі".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці готують борщ і піцу з морозива
"Борщ їдять у всіх країнах Східної Європи і на всій території Росії, в тому числі на Кавказі та на островах Сахаліну. У Польщі готують три різних види борщу: український, русккій і святковий, яскраво-червоний. У Грузії в борщ додають гострі спеції", - йдеться в публікації.
Ольга додала, що про борщ знають також і у всьому світі, завдяки родичам і коріння в інших країнах.
Щоб самостійно приготувати український борщ в США, треба витратити $15. Вечеря в ресторані на двох вартує в середньому $60.
Коментарі