пʼятниця, 20 липня 2007 07:00

Муніципальний ринок у вихідні запрацює

Приватні підприємці, торговельні палатки яких вивезли на новозбудований муніципальний ринок, не дочекалися його відкриття 15 липня. Адміністрація пояснює, що не всі намети відремонтовані та не всі підприємці підписали договори про оренду.

— Ми повинні зробити все, щоб ринок був зручним і для продавців, і для покупців, — каже заступник міського голови Вінниці Анатолій Уздемір, 60 років.

Планували кожен ряд палаток пофарбувати в певний колір. Так роблять на ринках Одеси. Однак це вимагає часу. Торгівці не хочуть чекати. Вони вже місяць стоять на новому місці, а базар так і не працює. Міська влада пішла їм назустріч. Оголосила відкриття ринку на суботу 21 липня.

— Ми вже так чекаємо, — ділиться Людмила Юрківська, 50 років, — бо це ж щодня 40-50 гривень втрачаємо. І товар літній, його ж ніхто в серпні не купуватиме.

Підприємці з організації "Центр", які найактивніше протистояли перенесенню ринка, разом з усіма переїхали на нові місця.

— Нас силоміць відвезли сюди, — обурюється керівник громадської організації "Центр" Алла Алексенцева. — У нас не було вибору: або переїжджай, або не працюй.

— Місце гарне, але треба буде багато часу, аби люди звикли їздити сюди, а це ще місяці зо два збитків, — додає Юрківська.

Зараз ви читаєте новину «Муніципальний ринок у вихідні запрацює ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути