середа, 27 лютого 2008 18:38

В оператора вінницької заправки стріляв безробітний

До заправки на вул. Ватутіна у Вінниці вночі 21 лютого під"їхала срібляста "Шкода Октавія". Із автівки вийшов чоловік напідпитку.

— Я сидів із напарником. Заходить якийсь чоловік, питає, чи нормально я себе почуваю, — розповідає правоохоронцям оператор заправки Олександр Кушнір, 26 років. — Кажу "так". Він дістає з-за пазухи пістолет із гумовими кулями і стріляє мені в живіт. Потім сів у машину та поїхав. Напарник встиг записати номер.

Медики "швидкої" наклали Олександрові пов"язку. До лікарні його не забирали.

Затримали нападника за півкілометра біля іншої заправки при виїзді з міста. Той пив каву. Коли побачив міліціонерів, викинув пістолет у смітник. Зловмисником виявився 26-річний житель Вінницької області Олександр Мастунков.

— Він відмовляється, що стріляв, — каже начальник сектору кримінального розшуку Замостянського райвідділу міліції Віталій Очеретний, 33 роки. — На зброї залишилися відбитки його пальців, на одязі — сліди пороху. Де взяв пістолет, не зізнається. Конкретного приводу для стрілянини не було. Чоловіки між собою не знайомі. Причина вчинку очевидна — горілка.

Раніше Мастунков не притягувався до кримінальної відповідальності. Він ніде не працює. Машину взяв у знайомого покататися.

Зараз ви читаєте новину «В оператора вінницької заправки стріляв безробітний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути