четвер, 06 березня 2008 19:26

Сім портретів дружини чоловік установив на мосту

"Моє життя з Максимом — романтична казка. Він завжди дивує. Але такого приємного сюрпризу ще не було", — радіє 27-річна вінничанка Інна. Із Дня закоханих, 14 лютого, на центральному мосту Вінниці три тижні висіли сім рекламних щитів під склом із фото жінки та написом "С праздником, любимая!".

— Ми звикли, що до подарунка треба додавати откритку. Я теж подарував, тільки от таку ось, незвичайну, — каже Максим Борисович, чоловік Інни.

Зустрічаємося з ним у кав"ярні "Лимон". За кілька годин чоловік має їхати у відрядження до Києва. Він — підприємець, володіє у Вінниці кількома будівельними та юридичною фірмами.

Їхні прізвища подружжя просить не називати. Для обох це другий шлюб, тому не хочуть травмувати колишніх. У Максима є син Сергій, 18 років, у Інни 8-річний Владислав. Одружені більше двох років. Мають сина Івана, 2 роки.

— Сімейне життя — це не тоді, коли чоловік і дружина разом їдять суп, виховують дітей і ходять на роботу, — продовжує Максим. — Чоловік завжди має завойовувати свою жінку. Доводити, як він нею дорожить. Чому вирішив розвішати портрет на мосту — не знаю. Ніякої мети. Тільки для неї, бо по життю романтик.

У день святого Валентина 14 лютого Максим із Інною їхали мостом. Жінка спочатку не помітила сюрпризу.

— А я виду не подавав, — усміхається чоловік. — Тут наш син Іван як закричить: "Мамо, мамо — це ж ти!". Інна "спасибі" сказала, потім мовчала всю дорогу. Цікавіше стало, коли почали дзвонити друзі та знайомі. Ми вже замучалися, хоча для жінки така увага — це задоволення. Єдине шкодую, що замовив портрети лише з одного боку мосту.

Чоловік зізнається, що був би не в захваті, якби його портрети висіли у місті.

— Не розумію, коли чоловікам дарують квіти, — додає. — У мене вже є найкращий подарунок — любовница, подруга и жена. Як у пісні Шуфутинського. Це просто ураган!

Із Інною зустрічаємося біля центрального мосту. Вона — білявка з довгим волоссям. Одягнена у коротку чорну лакову шкірянку. Приїхала за кермом сірого "Шевроле  Авео".

— У подруг все-таки є елемент заздрості. Та, сподіваюся, "білої", — каже жінка. — Коли познайомилися з Максимом, помітила, що він дуже цікавий. Та не могла подумати, що настільки романтичний.

У подруг все-таки є елемент заздрості

Сім років тому чоловік звернувся за юридичними послугами на фірму, де Інна працювала адвокатом. Нині він відкрив власну адвокатську контору, якою керує дружина. Живуть у приватному будинку на Замості.

— Хоча ми багато працюємо, але вдома не переводяться квіти, — усміхається жінка. — Чоловік трояндами встеляє мені ними підлогу. Ландиші дарує сотнями букетів, підсніжників — відро. І все так просто.

На 8 Березня Максим планує презентувати Інні золоту прикрасу. Ще не вибрав, яку саме.

— Торік із сином купили багато різних квітів. Приготували сніданок, — розповідає чоловік. — Здається, млинці з червоною ікрою. Я їх готую як ніхто. А потім повіз Інну у Таїланд, на острів.

На центральному мосту сітілайти розміщує компанія "Неодизайн". Оренда одного коштує 650 грн на місяць. У суму входить робота дизайнера та матеріал. Замовлення біґборду на такий же період — тисяча гривень. Їх практично неможливо взяти в оренду, бо вільних немає.

Зараз ви читаєте новину «Сім портретів дружини чоловік установив на мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути