четвер, 17 липня 2008 17:22

Перга сприяє схудненню та нормалізує тиск

Автор: фото: Оксана ГАЙСИН
  37-річна Альона Топалова з Ладижина за три місяці схудла на 7 кілограмів за допомогою перги — білкового корму для бджіл. Жінка тепер їсть усе, що хоче, а зайва вага не повертається
37-річна Альона Топалова з Ладижина за три місяці схудла на 7 кілограмів за допомогою перги — білкового корму для бджіл. Жінка тепер їсть усе, що хоче, а зайва вага не повертається

Головний біль, високий тиск і безпомічність місцевих лікарів змусили Альону Топалову із міста Ладижин Вінниччини шукати нетрадиційні методи покращення самопочуття. Подруга порадила спробувати пергу — білковий корм для бджіл, вироблений ними.

— Почала вживати препарат, щоб почистити судини, — розповідає 37-річна Альона. — Несподівано для себе помітила, що худаю.

За три місяці жінка схудла на 7 кг. Самопочуття її покращилося.

— Тепер я їм усе, що хочу, навіть увечері жарену картошку, — додає Альона. — Зайві кілограми не наростають. Але пергу вживаю постійно.

— Перший тиждень максимальна добова доза перги не повинна перевищувати граму (чотири гранули), — консультує бджоляр із міста Гайсин 60-річний Володимир Бушинський. — Другий тиждень слід щодня вживати 1,5 грама (шість гранул), третій — 2 грами або вісім гранул. Потім — три тижні перерви.

Пергу продають бджолярі на ринках.

— По сравнєнію з пильцою вона добре зберігається, — каже Бушинський. Він бджоляр із 20-річним стажем. — Боїться тільки піщевої молі, тому зберігати її потрібно в холодильнику. Пильца краща для дітей — для підвищення імунітету, підняття гемоглобіну. Для дорослих ефективніша перга. Головне, що вона робить, — це очищає сосуди, тому більше її беруть ті, хто має сердечно-сосудисті хвороби, у кого зоб. Добре нормалізує тиск. Причому якщо пити пергу до їжі — тиск підвищується, якщо після їди — зменшується.

Щодо стабілізації тиску, то Альона Топалова має рецепт.

— Потрібно щодня випивати певну кількість води, — каже. — Вирахувати її особисто для себе так: власну вагу у фунтах — 0,454 кілограми — поділити на два. Потім 28,350 грамів води ділимо на те, що вийде.

Наприклад, вага людини 60 кг: 60х0,454:2 = 13,62. Потім 28,350:13,62 = 2,08. Отже, людині з вагою 60 кг потрібно випивати 2 л води протягом дня.

Перга — це законсервована медовоферментним складом бджолина обножка, яка пройшла молочнокисле бродіння, складена й утрамбована у бджолині стільники. Лікарські властивості перги: біостимулятор, стимулятор чоловічої потенції, протисклеротичний засіб. Пергу не можливо штучно культивувати чи фальсифікувати.

Зараз ви читаєте новину «Перга сприяє схудненню та нормалізує тиск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути