четвер, 18 вересня 2008 20:55

Не ведіть жениха до ювелірних магазинів

43-річна Людмила Оврах має у Вінниці шлюбне агентство. Відкрила його 11 років тому. Жінка знає, чого бояться женихи-іноземці.

— У деяких з"являється параноя, якщо їх колись обманювали наші дівчата. Була історія, Бенджамін з Америки закохався в нашу дівчину Павліну. На фото була типова студентка в коротенькій спідниці. Писала, що небагата. Щоб вести переписку, їй треба на інтернет-кафе 130 доларів. Хіба це гроші для американця? А гроші їй слід переказати через "ВестернЮніон" на ім"я Павла Стасюка. Каже, що це її повне ім"я, а для подружок вона Павліна.

Були випадки, коли жінка — порядна, а чоловік із-за кордону її підозрює?

— Вінничанка, яка працює в управлінні освіти, написала великого гарного листа про наше місто, історію, культуру українців. У листі натяку на гроші не було. Це здалося німцеві дивним. Він розіслав її листа по всіх інтернет-сайтах, де є "чорні списки слов"янських наречених". І в усіх питав, мовляв, лист невинний, і вона гарна? Невже так сиділа й писала? Чи не збирається мене обманути?

Чого не слід робити, коли починаєш спілкуватися з іноземцем?

— Не можна просити грошей на операції хворим родичам. Одразу казати, що готова їхати в Австралію, США, Канаду — тільки оплати мені квиток. Не просити гроші на Інтернет чи оплату листування.

Яких моментів варто уникати при зустрічі із женихом?

— У перші хвилини знайомства не тягнути коханого в ювелірні магазини, не просити позичити гроші до завтра та знайомити з колишнім нареченим.

Зараз ви читаєте новину «Не ведіть жениха до ювелірних магазинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути