пʼятниця, 06 липня 2007 07:12

Для нових тролейбусів відремонтували дороги

Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління з наступного тижня випустить на лінію три нові тролейбуси з низькою підлогою.

Машини львівського виробництва. Кожна обійшлася місту більш як у 2 млн грн. На них зможуть без проблем їздити інваліди на візках та матері з колясками. Підлога в тролейбусів розташована на такій же висоті, що й тротуари.

Нові тролейбуси через низьку підлогу можуть їздити тільки по рівній дорозі без вибоїн. Випустять їх на лінію після ремонту основних шляхів.

— Вони підуть по новому маршруту, через муніципальний ринок, який мають відкрити наступного тижня, — каже головний інженер управління Михайло Луценко, 49 років. — Нині вирішуємо, давати цьому маршруту 13-й чи 14-й номер. Колись відкритий 13-й маршрут (Площа Гагаріна — Вишенька) не проіснував і півроку. Ним їздило замало пасажирів. Можливо, ми опустимо нещасливий 13-й номер і перейдемо до наступного.

Зараз ви читаєте новину «Для нових тролейбусів відремонтували дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути