субота, 17 листопада 2007 07:16

43-річний Віктор Гаврилюк облив себе бензином і спалахнув

14 листопада до опікового відділення Хмельницької лікарні доправили 43-річного Віктора Гаврилюка з села Червоний Цвіт Шепетівського району Хмельницької області.

— Рани глибокі, обпечено 53 відсотки шкіри — голова, шия, тулуб та руки, — говорить опіковий хірург Олександр Пацаранюк. — Потрібно видалити мертві тканини, а далі все залежить від організму.

39-річна Валентина, дружина Віктора, каже, чоловік підпалив себе сам.

— Він робив водітєлєм на пожарній машині. Торік розщитався і на "ГАЗоні" возив дрова. Друззя його постоянно кликали в бар. Почав випивати. Як не п"є, то нормальний. А як вип"є, трощить меблі, б"є дітей і мене. Того дня ми посварилися. Він вийшов з хати, вилив на себе з фляшки бензіну й підпалив.

Віктор підтверджує, що посварився з жінкою. Але каже, вилив бензин випадково.

— Ніс відкриту півторашку з бензіном, спіткнувся, бензін попав на куфайку. Я саме курив. Загорілося за секунду. Як робив пожарніком, міг винести з вогню каністру бензіна, і нічого, а тут... — неохоче розповідає чоловік.

Старша дочка Гаврилюків 19-річна Діана навчається в медучилищі. Син Леонід — у восьмому класі. Молодша Віра — в сьомому.

Зараз ви читаєте новину «43-річний Віктор Гаврилюк облив себе бензином і спалахнув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути