вівторок, 07 листопада 2017 00:10

Затримали 79 футбольних хуліганів

Близько 200 футбольних фанатів побилися в Голосіївському районі Києва ввечері 5 листопада. Коли на місце сутички приїхала поліція — більшість розбіглися. Правоохоронці затримали 79 учасників.

Бійка сталася між київським фанатським угрупованням "Родичі" та одеським "Сегедка". Останні приїхали до столиці спеціально для зустрічі з місцевими ультрас. Троє учасників сутички потрапили в лікарню. Один — у тяжкому стані.

— Не всі затримані погодилися давати пояснення щодо інциденту, — каже речник київської поліції Оксана Блищик. — На частину складено адміністративні протоколи за статтею "дрібне хуліганство". Ще на частину — за опір працівникам поліції.

Угруповання "Родичі" підтримує київське "Динамо". Попередня їхня сутичка сталася в серпні. Побилися з вболівальниками кропивницької "Зірки".

Цьогоріч "Родичі" розірвали перемир'я, про яке домовилися всі футбольні фанати три роки тому — через війну на Донбасі. Кияни оголосили війну одеситам. Вони — сепаратисти і підтримують дружні стосунки з російськими фанатами, пояснюють.

Інші фанатські угруповання країни дотримуються перемир'я.

Зараз ви читаєте новину «Затримали 79 футбольних хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути