Ексклюзиви
четвер, 29 липня 2010 00:16

За годинник із квітів заплатили 200 тисяч гривень

Автор: фото: УНІАН
  Квітковий годинник у вигляді українського вишитого рушника на майдані Незалежності в Києві відкрили 27 липня. Висадили 50 тисяч квітів
Квітковий годинник у вигляді українського вишитого рушника на майдані Незалежності в Києві відкрили 27 липня. Висадили 50 тисяч квітів

13.15, середа. Квітковий годинник на майдані Незалежності в центрі Києва точно показує час. Його встановили у вівторок. Біля годинника фотографуються туристи.

— Бачила такий самий в одному з міст Італії. Але цей більше розмальований. Рушник з оригінальним орнаментом додає національного колориту, — говорить доньці Галина Кузьміна, 45 років, із Кіровограда. Приїхала в столицю провідати дітей-студентів.

Через дорогу візерунок квіткового годинника розглядає 48-річна Людмила з Дніпропетровська. Каже, із чоловіком гостює в київських друзів.

— Подобаються низькорослі хризантеми. Вражає об"єм клумби. Квіти давно вирощую вдома, стільки методів оформлення клумб випробувала! Здається, йому бракує яскравих кольорів. Замість тьмяних чорнобривців я б висадила яскраво-оранжеві, — розказує Людмила.

Діаметр годинника — 19 м. На нього висадили 50 тис. квітів. Їх вартість — 200 тис. грн. Росте верес, бегонії, хризантеми, коліус, каланхое. Для створення квіткового годинника завезли 400 т землі.

Зараз ви читаєте новину «За годинник із квітів заплатили 200 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути