четвер, 18 жовтня 2007 07:08

Віктор Біленький збив скутером постового ДАІ

15-річний Віктор Біленький минулої п"ятниці  повертався скутером "Струм-50" від друга з Тульчина додому в село Кинашів. О 22.30 навпроти магазину "Альпарі" в центрі міста він збив одного з двох чоловіків, які переходили дорогу.

— Йшов сильний дощ. Найімовірніше, хлопець пригнув голову й не помітив людей. Вийшло так, що скутер в"їхав прямо в одного з них, — каже старший інспектор ДАІ Тульчинського району Сергій Якобінчук, 35 років. — Іронія якась! На вулиці ні машин, ні людей більше не було.

Потерпілий виявився  молодшим сержантом патрульно-постової служби. 21-річного Олексія Богуневича із закритою травмою голови доставили до нейрохірургічного відділення районної лікарні. "Швидку" викликав напарник Олексія, з яким вони того вечора чергували.

— Удар скутера був сильний, бо він їхав на швидкості 50 кілометрів за годину. Потерпілий відлетів на кілька метрів, проїхав обличчям по асфальту, — веде далі Якобінчук. — Із цими мопедами велика біда. Їздять на них діти 7–15 років. Правил дорожнього руху не знають. Про що думають їхні батьки, коли купують такі небезпечні іграшки?

Віктор Біленький — студент ІІ курсу Вінницького харчового коледжу. Він приходив провідати збитого ним Олексія.

— Почуваюся добре, вже можу ходити, — розказує Богуневич. — Щоправда, нічого не пам"ятаю, що було після удару. До цього ніколи в аварії не потрапляв.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Біленький збив скутером постового ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути