середа, 17 лютого 2010 08:22

Валерія скасувала концерт у палаці "Україна"

Російська співачка Валерія скасувала свій концерт у Києві. Він мав відбутися днями в палаці "Україна".

— Нас прийшло 300 людей близько шостої вечора. Повідомили, концерт відміняється, — розказує киянка Альона Щербюк, 32 роки. Вона заплатила 550 грн за квиток у 10-му ряді. — Гроші пообіцяли вернути за три дні. Сказали підійти в середу після другої.

Потім прийшов юрист від організаторів концерту. Він не хотів пояснити, чому гроші не повернуть на місці. Людей роздратувала його поведінка.

— Ми його не відпустили, викликали міліцію, — згадує Альона. — Міліція викликала відділ боротьби з організованою злочинністю. Написали колективну заяву, що нас кинули на гроші, у значних розмірах.

У понеділок гроші за квиток киянці повернули. Вона написала у присутності адміністратора "України" розписку, що претензій не має.

— Відмова була не наша, а з боку співачки Валерії. Концерт Діми Білана теж скасували. Напевне, все через вибори. Ми повертаємо всім охочим гроші без проблем, — розповідає "ГПУ" Олеся Теліга, 27 років, представник товариства "Агенція сімейного відпочинку". Воно організовувало концерт Валерії.

Квитки на нову програму співачки "По дороге любви" продавали від 120 до 1450 грн. Організатори кажуть, концерт відбудеться 13 березня. Багато шанувальників невдоволені, що виступ призначили на це число.

Зараз ви читаєте новину «Валерія скасувала концерт у палаці "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути