середа, 05 вересня 2007 07:09

Валерій Диво не пускає дітей до школи

Сімферопольський ілюзіоніст, 52-річний Валерій Диво, відмовляється віддавати своїх дітей до школи. Він вважає, що вітчизняна шкільна програма сформована неправильно. Крім того, йому не подобається українізація навчання.

— У мене дев"ять дітей. Четверо з них — шкільного віку, — каже голова сім"ї Валерій Олександрович. — Ми ухвалили рішення не віддавати нікого в школу. Нас не влаштовує рівень педагогів, атмосфера в переповнених класах. Також усе роблять українським. Навіщо нам це, якщо ми живемо в російськомовних Донецьку та Сімферополі?

Дітей сім"я Диво вчить самостійно. Валерій та його 35-річна дружина Діана винаймають великий будинок. Щодня заняття починаються з інтелектуальної години. Потім — година відпочинку. Після цього діти знову вчаться.

— Нелегко, але я і молодших не збираюся в майбутньому віддавати в школу, — говорить батько сімейства. — Зараз от погрожують судом, позбавленням батьківства. Приходять кожного дня з міськвиконкому та міліції й питають, чого дітей в школу не віддаємо.

З дружиною Діаною Валерій Диво познайомився, коли їй було 16. Найстаршій доньці вже 17 років. Два місяці тому народилася наймолодша дівчинка. Усі імена дітей досить незвичайні: Алкріштус, Добрина, Дивина, Добронтус.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Диво не пускає дітей до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути