пʼятниця, 18 січня 2019 00:45

Укрзалізниця повертатиме квитки через інтернет

Із 15 січня Укрзалізниця відновила послугу повернення квитків через свій офіційний сайт і мобільний додаток. Виконання операцій призупиняли на період свят — із 15 грудня.

— Ми зупиняли повернення квитків через інтернет для запобігання зловживанням проїзними документами під час свят. Таким чином боролися зі спекуляціями й ажіотажем, — говорить 36-річний Олександр Красноштан, директор департаменту з організації внутрішніх і міжнародних пасажирських перевезень. — Про правильність такого рішення свідчить наявність квитків у період зимового сезону. Цього року ми забезпечили надходження місць у вільний продаж для реального пасажира, а не перекупників.

Більшість квитків викуповують через інтернет у перші хвилини відкриття продажу, а потім значну частину повертають перед відправленням потяга, дослідили фахівці Укрзалізниці. Зазвичай так працюють оптовики, які замовляють квитки для подальшого перепродажу.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця повертатиме квитки через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути