пʼятниця, 21 вересня 2018 00:00

У Росії загинули четверо українців

Четверо українців загинули в аварії поблизу села Бегуниці Волосівського району Ленінградської області Росії. 15 вересня близько першої ночі їхали мікроавтобусом "Мерседес-Спринтер". Влетіли у вантажівку ДАФ.

Загинули водій 53-річний Володимир Чопей, Юрій Ліпчей, 49 років, і двоє жінок 27 і 34 років. Ще одного 20-річного пасажира забрала "швидка". Він у тяжкому стані. Водій фури — громадянин Болгарії. Не постраждав.

— Консули надають всебічну допомогу родичам загиблих і пораненому, — говорить речниця українського Міністерства закордонних справ Мар'яна Беца.

Винним у аварії є водій вантажівки, за попередньою версією російських слідчих. Він заснув за кермом і виїхав на зустрічну смугу.

— Намагався уникнути відповідальності — викинув реєстратор і ключі від машини. На спідометрі фури позначку заклинило на показнику в 70 кілометрів на годину, — говорить Людмила Тацюн, дружина власника мікроавтобусу. Він зареєстрований у Закарпатській області. — Загиблий водій — друг чоловіка. Ще один померлий є батьком шістьох дітей.

У Росію українці їздили на екскурсію, за непідтвердженими даними.

Зараз ви читаєте новину «У Росії загинули четверо українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути