середа, 11 березня 2009 18:10

У центрі Києва вибухнула граната

Головний лікар Центральної санітарно-епідеміологічної станції на залізничному транспорті 11 березня проводив нараду. До приміщення на вул. Фурманова, 3/8 в Києві прийшли вісім лікарів. Згодом двоє вийшли.

Близько 12.00 до приміщення підбіг сивий чоловік років 50. Жбурнув у вікно бойову гранату РГД-5. Крізь пробите скло вона влетіла всередину. Один із лікарів помітив, викинув її назад. Вибухнула вона біля вікна.

— Так рвонуло, що я думала: у когось газ бахнув, — каже 36-річна Ганна Гончаренко, яка мешкає в будинку неподалік.

Чоловік сів у припаркований БМВ сірого кольору й поїхав. Семеро лікарів, які на той час були у приміщенні, отримали ушкодження. Чотирьох доправили до лікарні, решті надали допомогу на місці. Від вибуху понівечилися стіни, скло розлетілося дорогою.

Одноповерхова будівля санепідемстанції — пам"ятка історії. Тут була хіміко-технічна лабораторія Південно-Західної залізниці 1879 року.

— За замах на вбивство ми порушили кримінальну справу, — каже 34-річна Ірина Біба із Солом"янського управління міліції столиці. — Деталі з"ясовуємо.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва вибухнула граната». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути