пʼятниця, 18 квітня 2008 07:13

Троє міліціонерів розбилися на машині

10 квітня зранку троє міліціонерів із Томашпільського райвідділу Вінниччини їхали звітувати до обласної міліції. За 20 км від містечка їхній сірий ВАЗ-2115 врізався у КамАЗ поблизу села Шпиків.

У ДАІ припускають: аварія сталася через густий туман. Водій і власник ВАЗу 21-річний Олександр Козак, студент Запорізького юридичного інституту, та слідчий Володимир Шпикуляк, 24 роки, загинули на місці. Заступник начальника Томашпільської міліції Олег Книш сидів на задньому сидінні. Його з травмами голови доставили до лікарні.

— Хлопці, що загинули, виросли в нашому селі, — зітхаючи, каже сільський голова Антонівки Роман Вергеліс, 34 роки. — Я ж із Вовкою розмовляв за день до смерті. В міліцейському спортзалі він грав у волейбол. А через кілька днів з цього ж спортзалу його ховали.

Володимир Шпикуляк після закінчення інституту пішов працювати у міліцію району. Два роки тому одружився з Людмилою із Томашполя. Виховував однорічну доньку Настю.

— Саша тоже думав працювати у нашій міліції. Закінчував навчання. З лютого проходив у нас практику, — продовжує Вергеліс. — Автомобіль подарували батьки три роки тому.

Зараз ви читаєте новину «Троє міліціонерів розбилися на машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути