вівторок, 18 вересня 2007 07:08

Сергій Калиновський зник із лікарні

У ніч із п"ятниці на суботу 22-річний киянин Сергій Калиновський покинув приватну клініку "БІОФАРМТЕХ". Там лікувався три місяці після аварії на бульварі Шевченка. Його "БМВ М6" врізалася в припарковані "жигулі". Загинуло двоє людей.

Із-під варти Калиновського звільнили 2 місяці тому, взяли підписку про невиїзд. Її, замість Сергія, підписали його мати Марія Калиновська та брат Олександр.

Сергій Калиновський — син бізнесмена Зиновія Калиновського. Його мати — колишня дружина Дмитра Фірташа, співвласника компанії "РосУкрЕнерго".

У ніч із 29 на 30 травня в аварії за участю киянина загинула 25-річна Анастасія Броннікова, пасажирка "бмв", і водій "жигулів" Володимир Куліковський.

Свідки розповідають, що Калиновський їхав зі швидкістю 140–160 км/год. Та остання експертиза визначила, що "бмв" рухався зі швидкістю 55–60 км/год. Нині призначили додаткову експертизу.

За два тижні після аварії Сергій, перевдягнувшись у жінку, намагався утекти на приватному літаку з внутрішнього аеропорту "Жуляни" до Ізраїлю. Але його затримали й повернули до клініки.

У МВС України кажуть, що він нічого протиправного не зробив. За законом, він має право пересуватися тільки по Києву.

— Якщо Калиновський не з"являтиметься на допити, тоді й будемо його шукати, — каже 39-річний Костянтин Стогній, начальник Департаменту зі зв"язків із громадськістю МВС.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Калиновський зник із лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути