вівторок, 02 жовтня 2007 07:09

Сердючка не стала почесною громадянкою Полтави

34-річному артисту Андрієві Данилку, який виступає під сценічним образом Вєрки Сердючки, 27 вересня так і не вручили значок "Почесного громадянина Полтави". Він не встиг на церемонію, бо останній його концерт того дня закінчився надто пізно.

— Нагородження запланували на десяту вечора в обласній художній галереї. В цей час Данилко тільки повернувся з концерту, який давав у Кременчуці, — розповідає "ГПУ" начальник прес-служби Полтавської міськради Віктор Кікоть. — На Співочому полі в місті на нього чекали полтавці. Це був його третій концерт того дня. Він закінчився опівночі, тому вручення перенесли.

Нагородити Данилка значком "Почесний громадянин Полтави" міська рада вирішила ще в червні. Перед тим артист зайняв друге місце на пісенному конкурсі "Євробачення-2007".

— Данилко сам пройшов нелегку дорогу від художньої самодіяльності до другого місця на Євробаченні, — зазначає полтавський мер Андрій Матковський. — До того ж наше рішення підтримує більшість полтавців.

Вручення нагороди перенесли на жовтень. Віктор Кікоть каже, що це було спільне з Андрієм Данилком рішення. З остаточною датою ще не визначилися.

Сьогодні артистові виповнюється 34 роки.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка не стала почесною громадянкою Полтави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути