середа, 27 жовтня 2010 01:33

Руслана була ведучою "Лото Забави"

Автор: фото: Олександр КАНЕВСЬКИЙ
  Співачка Руслана вітає ”Лото Забаву” з 11-ю річницею
Співачка Руслана вітає ”Лото Забаву” з 11-ю річницею

Останній із чотирьох святкових розіграшів "Лото Забави", присвячених 11-й річниці лотереї, відбувся 24 жовтня. Його почесним гостем стала українська співачка Руслана.

— Руслана стає добрим талісманом "Лото Забави". Співачка не перший раз запрошується на святкування дня народження лотереї. Але цього разу  Руслана, окрім того, що допомагала вести розіграш, ще й  активно грала в "Лото Забаву".

Чотири тиражі поспіль упродовж святкової акції. Кожен лотерейний білет вартістю  від 10 грн давав шанс виграти  11 тис. грн, а 11 білетів від 10 грн давали шанси виграти  100 тис. грн та 250 тис. грн.

У цей день диплом переможця на виграш у сумі 100 тис. грн отримала Олександра Пасечник, 26 років, із Балаклави. Вона купила 11 білетів від 10 грн кожний, зареєструвалася на участь в акції. Жінка мріє про власний будинок із видом на море в рідному місті.

Цього разу, нарешті розіграли найбільший приз святкової акції "Нам 10+" — 250 тис. грн. Виграш випав на реєстраційний код T79S.

Наприкінці розіграшу гравців та учасників шоу пригостили  святковим тортом, що був прикрашений різнокольоровими кульками.

Джек-пот того дня встояв на кону і тепер він становить 6 000 000 грн.

Зараз ви читаєте новину «Руслана була ведучою "Лото Забави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути