четвер, 23 вересня 2010 04:15

Руслан Годзєв на джипі влетів у ресторан і книгарню

Автор: фото з сайта www.virtual-ukraine.info
  Джип ”Субару Форестер” стоїть біля ресторану ”Цимес” на столичній вулиці Ігоревській удень 22 вересня. Водій з місця пригоди утік
Джип ”Субару Форестер” стоїть біля ресторану ”Цимес” на столичній вулиці Ігоревській удень 22 вересня. Водій з місця пригоди утік

На світанку 22 вересня у столичний ресторан "Цимес" влетів чорний джип "субару". Понівечив квітники, огорожу, стіни, поламав меблі, картини, пробив дерев"яну підлогу, чотири стійки. Водій 36-річний Руслан Годзєв утік. Машину покинув.

— На соточку тысяч "зелени" попал мальчик, — засновниця закладу Олена Столярова, 39 років, записує у блокнот збитки. — Антикварная мебель XIX века, картины в дереве XVIII, старинный комод.

За кілька хвилин до закладу збіглися міліціонери, охоронці, перехожі.

"Цимес" — ресторан єврейської національної кухні. Працює шість років. Розташований на першому поверсі двоповерхівки на вул. Ігоревській, що на Подолі, за 200 м від Поштової площі. На вулиці — крита літня тераса зі столиками на 50 осіб. На вході відвідувачів зустрічає Цимес — скульптура кухаря-єврея, символу ресторану. Він має три зали: "Кімната тьоті Соні", "Єврейська вуличка", "Зал для некурящих". Легко пообідати можна за 45 грн, повечеряти — за 150 грн.

Опівдні розбитий "Субару Форестер" стоїть біля закладу. Міліціонери вантажать його на евакуатор. Робітники розгрібають розбиту цеглу, лагодять електромережу. У ресторан заходять відвідувачі.

Олена Столярова каже, що спочатку джип улетів у книгарню "Букініст", яка поряд. В"їхав у ресторан, коли здавав заднім ходом.

— Він був п"яний, — говорить 26-літня Валерія Моргуновська, директор "Цимесу".

— Наш охоронець хотів його зупинити, але не встиг.

На соточку тысяч "зелени" попал мальчик


Руслан Годзєв прописаний у Вінниці на вул. генерала Арабея. Має дачу в приміському селі Якушинці. В сільській раді кажуть, що вже декілька тижнів його постійно хтось розшукує.

Годзєв закінчив Вінницький національний технічний університет. За фахом — спеціаліст з автомобілебудування. Одружений, має дитину. З 2004 року очолює товариство "Вінторгпромбуд", яке бере підряди на ремонти — наливають підлогу, покривають будинки, виготовляють фасади, встановлюють опалення, каналізацію, сантехніку.

Мобільний телефон Руслана Годзєва вимкнений. На роботі про нього теж нічого не кажуть. Має водійські права категорії B. Стаж водіння — 15 років. Він — у переліку проблемних  позичальників "Укрпромбанку". Його "субару" в кредиті.

"Володію всіма офісними програмами, бухгалтерськими, хорошо орієнтуюся по місту, готовий на відрядження по області та Україні, безаварійне водіння, без шкідливих звичок, уважний, порядний, виконавчий, організований, працелюбний, розгляну всі пропозиції по роботі", — пише  про себе у резюме.

Кілька років поспіль Годзєв бере участь у всеукраїнських змаганнях з риболовлі, посідає призові місця.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Годзєв на джипі влетів у ресторан і книгарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути